FREDAG 23. FEBRUAR - Andenes idrettshall - KL. 20:00 - KJØP BILLETT
Da er det igjen klart for stand-up under årets Nordlyst, og i år er det superduoen Stavang og Stavrum som gjester vår vinterfest i Andenes Idrettshall.
Maria Stavang Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internett-fenomen med over to hundre tusen følgere på Facebook og Instagram. Siden har hun briljert på stand-up scenen og tv-skjermen. Maria har gjort seg bemerket gjennom "Kongen befaler", "71 grader nord" og sin egen serie "Voksesmerter".
Marlene Stavrum har vært et fast innslag i norsk stand-up de siste fem årene, og i løpet av den tiden har hun både vunnet Humorprisen for årets humorspire og blitt nominert til Stå opp-prisen i 2019. I høst slo hun til med seier i både "Ikke lov å le på hytta" og "Forræder"!
Vi gleder oss stort til å få besøk av denne duoen, og vi ser frem til å le sammen med deg denne kvelden! Restriksjoner: 18 års aldersgrense. 
OBS! Her er det mulig å kjøpe Helgepass Nordlyst. Denne billetten gir deg tilgang til både Stand-Up på fredag og konsert med Valentourettes på lørdag! KJØP BILLETT
Maria Stavang
Maria Stavang
 Marlene Stavrum
Marlene Stavrum
Tilbake til toppen