SØNDAG 25. FEBRUAR KL. 14:00 - FYRVIKA
Tine Surel Lange, Tøyen Fil og Klafferi og Vanessa Massera inviterer deg til en unik konsertopplevelse i Storstua i Fyrvika denne søndagen. Dette er noe du kun vil få oppleve denne søndagen. Med utgangspunkt i en live tarotlesning om hva fremtiden bringer for menneskearten, tolkes hvert tarotkort lydlig for å skape et evig foranderlig lydverk - en ritualistisk hendelse, kanskje til og med en form for renselse? Publikum vil være med på å velge kortene til tarotlesningen og dermed farge lesningen og sette sammen verket som fremføres.
Inspirasjonen til verket kom da Tine Surel Lange besøkte sin kanadiske komponistkollega og tarotleser Vanessa Massera under et kunstneropphold på Andøya i 2019. Fem år senere kommer Vanessa tilbake til Andøya, denne gangen som solist i verket som Tine Surel Lange har komponert siden den gang. Det norske prisvinnende samtidsmusikkensemblet "Tøyen Fil og Klafferi" vil fremføre verdenspremierene av Tine Surel Langes "Readings for the Future" og Vanessa Masseras verk, basert på lydmateriale hun samlet inn på Andøya.
Verket er resultatet av Tine Surel Langes deltakelse i Talent Norges "KUPP"-program, støttet av en rekke organisasjoner og institusjoner. 
Fra Tøyen Fil og Klafferi kommer:
Hanne Rekdal - fløyter og fagott
Elena Perales Andreu - klarinetter
Eira Bjørnstad Foss - fiolin
Tove Margrethe Erikstad - cello
Tine Surel Lange
Tine Surel Lange
Vanessa Massera
Vanessa Massera
Tøyen fil og Klafferi
Tøyen fil og Klafferi
Tilbake til toppen