LØRDAG 24. FEBRUAR KL. 12:00 - FYRVIKA
Vi holder på tradisjonen med å vie lørdags formiddag til de minste. Vi fortsetter også å levere knallgode kulturopplevelser denne formiddagen! Under årets vinterfest for barna satser vi på både historiefortelling og konsert! 
AleneMalene og drømmebrillene «Vil du ha oss som venner, da må du gi oss penger!» sier barna i gata der Malene bor. Slik begynner Malenes jakt etter den grønne skatten i vinternatten. AleneMalene og Drømmebrillene er en teaterforestilling med sang, aktiviteter og rim. Om å være rik, om å ljuge og om å finne venner. AleneMalene og Drømmebrillene er fortellerkunst uten skjerm og mikrofoner. Skuespiller og sanger Randi Mossing gjestet oss i 2020 med denne forestillingen, som nå er oppdatert og ennå bedre. Randi lover ungene at de skal få prøve hennes helt spesielle Nordlyskappe! Forestillingen vil gå 2 ganger i løpet av formiddagen. Først for barn mellom 3-6 år, så en gang for barn fra 7-10 år. Hver visning har plass til 40 barn. 
DinoSaus Barnemusikkforestillingen DINOSAUS er basert på artist Heidi Solheims musikkkomposisjoner. Musikken beveger seg løst og ledig utover et bredt sjangerspekter og forskjellige uttrykk, og tar for seg både disco, rock og pop med tekster på Nordnorsk. Heidis lekne barnemusikkunivers resulterte i forestillingen DINOSAUS. Forestillingen handler om bandet DINOSAUS og deres vei mot å nå målet om å bli rockestjerner, men etter hvert skjønner de at dette ikke er riktig så enkelt... For å være rockestjerne handler jo ikke bare om og være kjendis, få like mange fans som Dua Lipa og ha 1 MILLIONER følgere på insta slik DINOSAUS kanskje først hadde tenkt seg… Eller..? På en humoristisk, men også ettertenksom måte vil publikum tas med inn i Dinosaus sin rockestjerneverden hvor man vil lære å kjenne bandmedlemmene gjennom sangtekster og forskjellige situasjoner som oppstår underveis. Målgruppen er satt til barn og unge i alderen 5-12 år, men vil passe fint for alle som likergod musikk! Kjøp barnebillett, voksenbillett eller familiebillett – KJØP BILLETT HER!
Heidi Solheim FOTO: RUNE OTTARSEN
Heidi Solheim FOTO: RUNE OTTARSEN
Randi Mossing Foto Telemark/Bjørn Sigurdsøn
Randi Mossing Foto Telemark/Bjørn Sigurdsøn
Tilbake til toppen